Бігають прямо по людях: Потяг Харків-Одеса заполонила навала величезних тарганів, пасажири шоковані "сервісом"

Пасажирський поїзд Одеса-Харків атакували таргани. Як каже автор відео, пасажири поїзда не змогли заснути, оскільки комахи там повзали навіть по людях. Для підтвердження своїх слів, пасажири оприлюднили відео з вагона. Його зняли в поїзді № 252, передають Патріоти України.

На відео спочатку показали 2 тарганів, які їли мертвого нічного метелика. Це відбувалося прямо на підлозі вагона. Їх намагалися вбити, проте комахи розбіглися. Згодом показали і те, як тарган забігав на лежаче місце.

Там в цей момент спав чоловік. Однак автори запису не показали, чи дійсно комахи залазили на сплячого пасажира. У свою чергу Укрзалізниця закликає пасажирів повідомляти про тарганів на "гарячу лінію" з питань обслуговування - 0 800 50 31 11.

У вагонах, де помітили прусаків, після рейсу проведуть дезінфекцію. У разі неякісного результату можуть і повторно обробити. В Укрзалізниці зазначили, що кожен вагон щомісяця проходить дезінфекцію.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...