Більше живим ніхто не бачив: Під Дніпром розваги 11-річного хлопчика привели до трагедії (фото)

Навіть ті, хто добре плаває, повинні бути обережними, дисциплінованими та дотримуватися правил поведінки на воді.

У місті Жовті Води (Дніпропетровська область) 14 травня діти стрибали у воду з моста, а один хлопчик не виринув з водойми після стрибка. Про це повідомила прес-служба головного управління ДСНС у Дніпропетровській області, передають Патріоти України.

"О 18:47 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що поблизу вулиці Потапова моста Жовті Води, п'ятеро дітей стрибали з технічного мосту в воду, і один хлопець не виринув з води", - наголошується в повідомленні.

За вказаною адресою були направлені рятувальники ДСНС. Прибувши на місце, вони встановили, що на березі водойми знаходяться особисті речі 11-річної дитини.

Свідки показали місце, куди стрибнув хлопчик і зник з поля зору. Рятувальники почали пошук дитини, але знайти її поки не вдалося. Пошукові роботи тривають. До робіт залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця рятувальної техніки.

Служба порятунку нагадує, що навіть ті, хто добре плаває, повинні бути обережними, дисциплінованими та дотримуватися правил поведінки на воді.

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...