"Б'ють, пакують": У Львові співробітники ТЦК намагалися жорстко затримати чоловіка, - соцмережі (відео)

У Львові співробітники територіального центру комплектування нібито намагалися затримати чоловіка, застосовуючи силу. Відповідне відео опублікував Telegram-канал Klymenko Time 17 вересня, передають Патріоти України.

"Хлопець стояв на зупинці. Б'ють, пакують", — сказав голос за кадром. У публікації стверджується, що на згаданому відеоролику нібито показана "мобілізація у Львові".

Судячи з відео, чоловіка намагаються заштовхати в машину. Мешканці найближчого будинку почали кричати з вікон, щоб людину відпустили. Також пролунали заклики викликати поліцію. "Ви гірші за кацапів", — крикнув автор відео. У підсумку чоловікові, якого намагалися затримати, вдалося вирватися і втекти.

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...

Пенсіонери в Україні можуть отримати доплату від ООН: Стало відомо, хто та які суми

понеділок, 20 травень 2024, 9:14

Частина українських пенсіонерів з інвалідністю може отримати автоматичні доплати до пенсій завдяки програмі Всесвітньої продовольчої програми ООН, якщо їхні пенсії не перевищують 3250 гривень і вони проживають на підконтрольній Україні території. Допла...