"Б*ндеровцы травят еврея!": Пропаган**н Соловйов вибухнув гнівом через справи СБУ

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов бурхливо відреагував на новину про те, що СБУ зареєструвала проти нього два провадження.У коментарі російському виданню "360" він заявив, що нібито не здивований ситуацією і не бачить нічого нового в діях України, передають Патріоти України.

"Не зареєстрували поки. Там написано, що проводиться перевірка. Там написано, що СБУ проводить перевірку. Ну а що з них взяти. Напевно, зареєструють. Це ж не дивно, коли "нацисти" і "бандерівці" намагаються цькувати єврея. Це абсолютно в логіці "бандерівської" держави", – огризнувся українофоб.

Більше того, він цинічно заявив, що розпочате розслідування СБУ нібито демонструє ставлення України до свободи слова і права журналіста на висловлення своєї точки зору.

"Анекдот полягає в тому, що заяву подав такий собі Гончаренко, який із радістю розповідав, як вони пішли і спалили в Одесі наметовий табір. Тобто один із карателів Одеси, один з убивць, які себе проявили в Одесі. Ось він радісно щось там подав. Чому дивуватися?" – не вгавав Соловйов.
Підсумовуючи, він самовпевнено заявив, що справи СБУ проти нього нібито не завершаться успіхом, і недоречно порівняв себе з відомим радянським диктором Юрієм Левітаном.

"Ось уявіть, нацистська Німеччина порушує кримінальну справу проти Левітана. Ну і? Я в жодному разі не порівнюю себе з Левітаном, а ось цим хлопцям є про що подумати", – їдко висловився головний пропагандист путінського режиму.

Пізніше Соловйов поскаржився на міфічні утиски за національною ознакою і пропагандистському виданню "Комсомольская правда".

"Каратель Одеси у прямому ефірі радів тому, як він спалив людей. Тепер він написав донос. Горді спадкоємці справи Бандери та Шухевича це підхопили. Я – єврей. Як мене може дивувати той факт, що спадкоємці Бандери намагаються влаштувати мені розправу? Ніяк. Я не здивований. Мене дивує юридична безграмотність", – обурюється путінський фанат.

Крім того, він озвучив уїдливе запитання на адресу Гончаренка, звідки той знайомий зі змістом його пропагандистських програм.

"Я не громадянин України. Туди мені в'їзд заборонений. Мої програми заборонені до перегляду в Україні. Питання: як депутат Верховної Ради їх дивиться? Він порушує власні закони? Чи підглядає і підслуховує? Він взагалі не повинен знати, про що я говорю", – єхидно сказав Соловйов.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...