Бо було дуже треба: На Херсонщині фермерка розорала курган заради вирощування соняшника

Землевласницю у Херсонській області судитимуть за розорювання археологічної пам’ятки. Жінці загрожує термін. Про це повідомили у прокуратурі області, передають Патріоти України.

У межах земельної ділянки, яка належить жінці на праві приватної власності, розташований об’єкт культурної спадщини. Обвинувачена, знаючи про заборону ведення земельних робіт в межах охоронної зони кургану, культивувала та засіяла пам’ятку археології соняшником.

Наразі обвинувальний акт стосовно землевласниці направлений до суду. Їй загрожує від двох до чотирьох років обмеження волі, або до двох років позбавлення волі.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...