Богдан розбрату: Друга петиція до Зеленського про звільнення голови ОПУ набрала більше 25 000 голосів

Станом на 10:30 суботи, 27 липня, документ набрав 25187 підписів і продовжує їх набирати.

Андрій Богдан. Фото: Укрінформ.

Петиція з вимогою звільнити главу Адміністрації президента Андрія Богдана набрала необхідні для розгляду 25 тисяч підписів. Документ зареєстрований на офіційному сайті президента України Володимира Зеленського від 23 травня 2019 року, передають Патріоти України.

“Богдан Андрій Йосипович не має права обіймати посаду голови Адміністрації Президента України на підставі Закону України «Про очищення влади», – йдеться в петиції.

Станом на 10:30 суботи, 27 липня, документ набрав 25187 підписів і продовжує їх набирати. Прохання Андрія Качора в даний момент має статус “очікує розгляду”, однак протягом наступних днів охочі ще можуть його підтримати. Нагадаємо, 25 травня перша петиція про відставку Богдана з посади голови АП набрала необхідну кількість підписів і була розглянута президентом, однак Богдана він не звільнив.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...