Болід просто розірвало навпіл: Гонщик потрапив у моторошну аварію на Гран-прі "Формули-1" (фото)

Ромен Грожан намагався об'їхати суперників, не знижуючи швидкості, але врізався в болід росіянина Даниїла Квята.

Пілот команди "Хаас" Ромен Грожан потрапив у страшну аварію під час Гран-прі Бахрейну Формули-1. Гонку довелося зупинити вже на першому колі.

Грожан намагався об'їхати суперників, не знижуючи швидкості, але врізався в болід росіянина Даниїла Квята. У підсумку француз на швидкості близько 275 кілометрів на годину вилетів у відбійник.

Через удар автомобіль Грожана буквально розірвало на дві частини, а також він загорівся. На щастя, француз встиг покинути болід. Його доставили в медичний центр. "Хаас" в Twitter повідомили про стан Грожана: "У Ромена є невеликі опіки на руках і щиколотках. В іншому він в порядку. Зараз він перебуває під наглядом лікарів".

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...