Бомба була закладена у статуетці, яку принесла одна з учасниць. Творчий вечір завершився "феєрверком": У РФ підірвали бойовика та воєнкора Владлена Татарського (відео)

владлен татарський

У неділю, 2 квітня, у російському Санкт-Петербурзі стався вибух в одному з кафе. Попередньо, в результаті вибуху загинув російський пропагандист владлен татарський.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За попередніми даними, вибух стався у кафе «Стріт-бар», власником якого нібито є одіозний євген пригожин.

Щосуботи там збирається пропагандистський клуб «Кібер Z фронт», а 2 квітня у закладі проходив творчий вечір татарського.

В результаті вибуху загинула щонайменше одна людина, ще шістнадцять отримали поранення. Наразі офіційно ця інформація не підтверджена.

За словами очевидців, бомба була закладена у статуетці, яку принесла на творчу зустріч одна з учасниць.

Відомо, що владлен татарський родом з Макіївки. У 2014 році він воював на боці «днр», а пізніше переїхав у Москву. Там він став називати себе «письменником» та «воєнкором».

У Німеччині росіянин зарізав двох українців. Підозрюваного затримали по гарячих слідах

неділя, 28 квітень 2024, 8:41

Увечері суботи, 27 квітня, у німецькому місті Мурнау на території торгового центру виявили двох молодих українців з ножовими пораненнями. У вбивстві підозрюють громадянина Росії. Про це повідомила місцева поліція. Зазначається, що 36-річний потерпілий ...

У кого можуть вилучити авто і забрати посвідчення водія - нюанси нового закону про мобілізацію

неділя, 28 квітень 2024, 8:28

Обмежити ухилянта в користуванні транспортним засобом можна буде після суду. Окрім того, наявність більше ніж одного авто дозволяє вилучати машину на потреби Сил оборони - і це стосується всіх громадян України, а не лише військовозобов'язаних. Нюанси н...