Боролася з раком грудей: Кондратюк уперше розповів про втрату матері через важку хворобу (відео)

Український телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк уперше розповів про смерть матері, яка померла через важку хворобу, передають Патріоти України.

Її не стало понад 50 років тому, коли Кондратюку було всього сім років. Жінці поставили діагноз рак молочної залози. Про це йшлося в інтерв'ю для програми "Зірковий шлях" на каналі "Україна".

"У неї був рак. У ті часи рак... Вони тільки в лютому помітили, що з грудьми є проблема, і в червні її вже не стало", – зізнався Кондратюк.

Він зазначив, що за кілька місяців життя сім'ї розділилося на "до" і "після". Пізніше його батько одружився вдруге. Телеведучий розповів, що через сімейну трагедію він ріс замкнутою дитиною.

"Я багато читав, бібліотека стала другою домівкою. Мені здавалося, що все, що там було цікаве, я перечитав. Може, це був такий спосіб захисту себе від сім'ї, у мене була нова мама, брат маленький, не знаю", – розповів він.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...