Брат популярної української акторки вже сім місяців перебуває у російському полоні

Зірка серіалу "Коли ми вдома" Альона Алимова звернулася про допомогу. Брат артистки потрапив у полон до російських окупантів під час евакуації населення Маріуполя. Про це вона розповіла в Instagram, передають Патріоти України.

Там вона поділилася спільною світлиною з братом Олексієм та розповіла його історію. "На фото я і мій брат. Фото зроблено 2021 року перед Пасхою. Льоша приїхав до Києва з Маріуполя проходити навчання на поліцейського. Сьогодні 225 день його полону, наших сподівань та молитов. Зовсім нещодавно з ним дозволили переписку, я раділа крізь сльози", – розповіла акторка.

Алимова повідомила, що у березні під час евакуації цивільних із Маріуполя брат акторки разом із побратимами втрапив у полон. "Поїхавши 10 березня на евакуацію мирного населення Маріуполя, він потрапив у полон. І вже cім місяців перебуває там. Жодна організація не дає відповіді. Я хочу попросити всіх зробити максимальний репост, щоб начальство та відповідні органи звернули увагу. Ті, хто бережуть наш спокій, повинні перебувати вдома і нести службу", – написала акторка.

Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...

На близькій до Землі планеті може існувати життя: Вчені заявили про сенсаційне відкриття

понеділок, 29 квітень 2024, 7:30

Астрономи припускають, що на відносно близькій до нас суперземлі під назвою К2-18b може існувати позаземне життя. Виявлену там органічну сполуку можуть виробляти тільки живі організми, вважають учені. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України...