"Браво!": Коломойський у захваті від номеру "Кварталу" про спалений будинок Гонтаревої

Український бізнесмен Ігор Коломойський прокоментував номер студії "Кварталу 95" про підпал будинку колишньої глави Національного банку України Валерії Гонтаревої, передають Патріоти України.

"Браво!" – зазначив він "Радіо Свобода", наголосивши, що виступ він ще не подивився.

"З приводу того (сподобалося. – Ред.), що "згоріла від сорому", – додав бізнесмен. "Вам саме ця фраза сподобалася?" – уточнила журналістка. "Ну звісно!" – відповів Коломойський. Він також сказав, що ще більше йому сподобалася фраза "Валерія думає на Валерича".

Журналісти запитали, чи не вважає Коломойський такий номер насмішкою, бізнесмен відповів, що ні. "Так не останнє ж майно згоріло. Що, тільки у неї будинок згорів? А скільки на Донбасі будинків згоріло?" – сказав він.

На запитання про те, чи сподобається йому, якщо "Квартал" жартуватиме про згорілі на Донбасі будинки, Коломойський відповів: "Коли вони жартуватимуть – будемо розмовляти. А ми зараз говоримо у контексті... Маніпуляціями тільки не займайтеся".

Бізнесмен відкинув припущення, що номер про підпал будинку Гонтаревої міг замовити саме він в її День народження.

"Я не знаю, коли День народження у Валерії Гонтаревої, хоча це нескладно дізнатися за бажання. По-друге, я не брав і не беру участі у створенні контенту "Кварталу 95", тим більше на честь дня народження Гонтаревої (забагато їй честі)", – сказав Коломойський. Він також додав, що "не підтримує зв'язок із "Кварталом" з вересня минулого року і на політику їхніх жартів не впливає".

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...