Британський боксер розповів, як Олександр Усик подарував йому... піджак

Британський боксер Девід Аллен поділився думками про колишнього абсолютного чемпіона у надважкій вазі Олександра Усика. Спаринг-партнер українця наголосив, що Усик є хорошим хлопцем. Британець розповів, що Олександр подарував йому свій піджак на Вемблі, однак його «вкрав» у нього батько. Про це повідомляє BOXING NOW, передають Патріоти України.

«Він був справді гарним хлопцем. Його англійська трохи краща, ніж ваше ледь помітне світло. Але він справді був гарним хлопцем. Коли я пішов дивитися шоу на Вемблі, то він був у піджаку. Я сказав йому, що це дуже гарний піджак. Він зняв його та відповів: «Він твій».

Він завжди приходив та тиснув усім руки, коли ми проводили з ним спаринги. Він вітався, питав як справи. Він хороший хлопець. Я можу казати про нього тільки гарні речі. Що я зробив з тим піджаком? Він у мого батька. Він вкрав його та я не бачу його", — сказав Аллен.

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...