"Будь ласка, моліться": Дівчину колишнього чемпіона світу з боксу заарештували в Росії за донат на ЗСУ

Дівчину південноафриканського боксера Кріса ван Гердена (28-3-1, 12 КО) Ксенію Кареліну заарештували у Росії, передають Патріоти України.

За інформацією російського пропагандистського видання "Комерсант", кримінальна справа стосовно 33-річної дівчини пов'язана з тим, що 24 лютого 2022 року вона перевела 51,8 доларів в один із фондів для допомоги Україні та ЗСУ.

"Будь ласка, моліться. Росія затримала мою дівчину. Ми боремося за тебе і любимо тебе, Ксенія", - написав Герден у своїх соцмережах.

Повідомляється, що Кареліна має громадянство РФ та США та проживає в Лос-Анджелесі. Вона приїхала до російського Єкатеринбургу, щоб відвідати родичів.

На території США Кареліна неодноразово брала участь у акціях на підтримку України. 36-річний Кріс ван Герден є колишнім чемпіоном IBO у напівсередній вазі.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...