"Будь ласка, моліться": Дівчину колишнього чемпіона світу з боксу заарештували в Росії за донат на ЗСУ

Дівчину південноафриканського боксера Кріса ван Гердена (28-3-1, 12 КО) Ксенію Кареліну заарештували у Росії, передають Патріоти України.

За інформацією російського пропагандистського видання "Комерсант", кримінальна справа стосовно 33-річної дівчини пов'язана з тим, що 24 лютого 2022 року вона перевела 51,8 доларів в один із фондів для допомоги Україні та ЗСУ.

"Будь ласка, моліться. Росія затримала мою дівчину. Ми боремося за тебе і любимо тебе, Ксенія", - написав Герден у своїх соцмережах.

Повідомляється, що Кареліна має громадянство РФ та США та проживає в Лос-Анджелесі. Вона приїхала до російського Єкатеринбургу, щоб відвідати родичів.

На території США Кареліна неодноразово брала участь у акціях на підтримку України. 36-річний Кріс ван Герден є колишнім чемпіоном IBO у напівсередній вазі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...