"Будь ласка, моліться": Дівчину колишнього чемпіона світу з боксу заарештували в Росії за донат на ЗСУ

Дівчину південноафриканського боксера Кріса ван Гердена (28-3-1, 12 КО) Ксенію Кареліну заарештували у Росії, передають Патріоти України.

За інформацією російського пропагандистського видання "Комерсант", кримінальна справа стосовно 33-річної дівчини пов'язана з тим, що 24 лютого 2022 року вона перевела 51,8 доларів в один із фондів для допомоги Україні та ЗСУ.

"Будь ласка, моліться. Росія затримала мою дівчину. Ми боремося за тебе і любимо тебе, Ксенія", - написав Герден у своїх соцмережах.

Повідомляється, що Кареліна має громадянство РФ та США та проживає в Лос-Анджелесі. Вона приїхала до російського Єкатеринбургу, щоб відвідати родичів.

На території США Кареліна неодноразово брала участь у акціях на підтримку України. 36-річний Кріс ван Герден є колишнім чемпіоном IBO у напівсередній вазі.

У Чехії схвалили важливі зміни для українських біженців: Що треба знати

четвер, 13 червень 2024, 16:56

Уряд Чехії схвалив запропонований МВС законопроєкт стосовно українських біженців - Lex Ukrajina 7. У ньому, зокрема, йдеться про спеціальний дозвіл на довготривале перебування (dlouhodobý pobyt, ВНЖ) для українських біженців, на який вони зможуть перей...

Без водійських прав і не тільки: Що не зможуть робити чоловіки без військового квитка

четвер, 13 червень 2024, 16:30

Держава вимагає від військовозобов'язаних чоловіків оновлення даних не тільки для того, щоб військкомати мали свіжу інформацію про них, передають Патріоти України. Справа в тому, що в подальшому чоловіки не зможуть отримати більшість держпослуг без вій...