Буданов розповів, що змусило його плакати під час війни, і не раз

Керівник ГУР Кирило Буданов

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов у інтерв'ю журналісту Дмитру Комарову зізнався, що кілька разів плакав за час повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

На запитання, чи були у нього такі стани, коли не хочеться вставати з ліжка, Буданов відповів: "Я не можу собі такого дозволити".
"А от щодо сліз, то пару раз було. Через певні втрати", - зізнався очільник ГУР. Очевидно йдеться про його підлеглих, людей близьких і дуже вмотивованих бійців.

Буданов зазначив, що повернення кожного метру тимчасово втрачених територій України "коштує набагато більше, ніж його відстоювання". Головний розвідник уточнив, що йдеться саме про людські життя.


Міноборони переглянуло меню для військових: Ось які продукти залишаться в минулому

середа, 15 травень 2024, 18:58

Міністерство оборони України змінило правила годування військових – з каталогу прибрали деякі продукти, але водночас меню суттєво доповнили. Про це йдеться у повідомленні пресслужби відомства. «Наші військові – ключовий фактор оборони країни. Збалансов...

Мобілізація по-новому: Названо хвороби очей, з якими не візьмуть на службу

середа, 15 травень 2024, 18:48

Одним із ключових нововведень закону про мобілізацію став оновлений список вад зору, з якими не беруть на службу в армії. Далі розглянемо всі хвороби очей, з якими не беруть до ЗСУ. Новим законом про мобілізацію скасовано статус обмежено придатного до ...