Буде, як в Ізраїлі: У Ryanair заявили, що готові відновити польоти в Україну

Авіаперевізник Ryanair може до кінця року відновити авіарейси з Києва та Львова. Про це заявив виконавчий директор компанії Майкл О'Лірі в інтерв'ю Interfax-Ukraine, яке було опубліковано в п'ятницю, 21 липня, передають Патріоти України.

За його словами, зараз профільне міністерство працює над цим питанням. Їм потрібно врахувати всі нюанси, а також на практиці довести компанії-перевізнику, що такі польоти будуть безпечними як для екіпажу, так і для пасажирів.

О'Лірі назвав два варіанти розвитку подій щодо відновлення авіарейсів з України. Перший можливий — це початок польотів після припинення в країні бойових дій. Другий, який сама авіакомпанія називає реалістичнішим, — відновлення кількох авіарейсів до кінця 2023 року.

Виконавчий директор Ryanair закликав дивитися на ситуацію оптимістично і навів як приклад Ізраїль, у якому, попри запуски ракет противником, авіакомпанії продовжують роботу.

У російському Барнаулі спалахнула масштабна пожежа на фабриці (фото, відео)

неділя, 29 вересень 2024, 20:15

В Алтайському краї пожежники ліквідують спалах в адміністративній будівлі «Барнаульського меблевого комбінату». Про це повідомляє пресслужба МНС Росії, передають Патріоти України. «Площа пожежі в Барнаулі збільшилася до 6 000 квадратних метрів. Підрозд...

Відомого італійського футболіста знайшли мертвим у готелі з раною голови

неділя, 29 вересень 2024, 20:00

Колишній футболіст італійського клубу Кальярі Андреа Капоне пішов із життя у 43 роки. Сьогодні вранці його знайшли мертвим у готелі в Кальярі, передають Патріоти України. Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, у Капоне виявили глибоку рану голови. Ймов...