Будете постійно ремонтувати! Названо ТОП-5 найбільш ненадійних кросоверів

За визначенням кросовер - це універсал підвищеної прохідності, і, відповідно, надійності. Однак у цій лінійці є й такі витвори автоконструкторів, у які ще при їх створенні було допущено серйозні помилки, передають Патріоти України.

Серед них автоексперти тематичного порталу «What Car?» виокремили Range Rover Evoque (2011−19 рр.), що страждає від такої кількості багів, що на їх виправлення йде маса часу. Зазначається, що понад 1/3 представників цієї моделі, які зламалися за 24 місяці, страждають від збоїв акумулятора і електрики, яка не має відношення до мотора. Тому цій моделі і було присвоєно зовсім невисокий рейтинг надійності — 78,8%.

Друга сходинка імпровізованого «списку ганьби» дісталася Nissan X-Trail (2014−22 рр.). Причина відповідної оцінки — регулярні поломки «всього і вся» в найбільш невідповідний момент. При цьому середній час усунення збоїв не перевищує 7 днів. Тож показник надійності X-Trail склав 75,8%.

На третьому місці антирейтингу — Peugeot 3008 з дизельним двигуном. Випуск цієї моделі стартував у 2017 році. Від частих поломок гальмівної системи, електрики, що не стосується двигуна, і вихлопної системи страждає саме дизельна версія (47% претензій проти 27% сумарно у бензинових і гібридних «побратимів»). Підсумковий показник надійності — 74,4%.

Вражаюче відкриття! Астрономи виявили рекордну за розмірами планету, в понад чотири рази більшу за Землю

четвер, 9 травень 2024, 17:56

Астрономи виявили нову планету, яка має щонайменше пару рекордів. Хоча вчені ще багато чого не знають про цей не такий вже й далекий за космічними мірками світ, відомо, що планета перебуває в зоні населеності своєї зірки, а значить, там може бути вода ...

Втік зі служби, ще й вихвалявся цим: ДБР затримало дезертира з Франківщини

четвер, 9 травень 2024, 17:28

Правоохоронці затримали військовослужбовця, який вихвалявся, що не повернеться на службу та підбурював до втечі інших військових.Про це повідомили у Державному бюро розслідувань, передає "Еспресо.Захід". Фігурант проходив службу в одній з військових ча...