Будні скреп: У Москві у відділенні банку захопили заручників

Невідомий чоловік взяв в заручники чотирьох співробітників банку та одного відвідувача.

У Москві невідомий взяв у заручники кілька людей у відділенні банку на Земляному валу. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією Telegram-каналу Baza, в правоохоронні органи звернувся співробітник банку і повідомив, що у відділенні перебуває чоловік, який заявив про мінування будівлі. Зазначають, що чоловік взяв в заручники чотирьох співробітників банку та одного відвідувача. На місце прибули поліцейські.

Повідомляють також, що чоловік, який захопив відділення Альфа-банку в Москві, одягнений в костюм Delivery Club, за спиною у нього був фірмовий рюкзак. Очевидець події розповів, що чоловік заявив, що він замінований. «Головні двері заблоковані клієнтом. Чорний вхід відкритий. Він стверджує, що у нього з собою бомба. Юнак - росіянин, до 35 років », – зазначив очевидець.З’явилася інформація, що чоловіка звати Федір, 1993 року народження. Вимог він не висунув і поводився спокійно.Інші ЗМІ пишуть, що чоловік, який захопив заручників, вимагає велику суму грошей. Силовики оточили будівлю відділення банку.

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...