Будні "високодуховних": У Росії чоловік вбив дружину, виколов їй очі, а потім відрізав собі статевий орган

У Росії в республіці Дагестан 29-річний чоловік вбив дружину, виколов їй очі та намагався розчленувати. Після цього він відрізав собі статеві органи. Про це пишуть російські пропагандисти, передають Патріоти України.

Інцидент стався у Лакському районі Дагестану. Там 29-річний Муса вбив свою 38-річну дружину. Після цього він виколов їй очі та намагався розчленувати тіло.

Потім чоловік відрізав собі свій статевий орган та поклав його на тіло вбитої жінки. Вбивці дружини вдалось вижити. Його госпіталізували. За попередніми даними, розправа сталась через ревнощі.

Точно в кут воріт: Кандидат у збірну України допоміг МанЮнайтед U-18 "знищити" суперників з непристойним рахунком (відео)

субота, 28 вересень 2024, 19:55

Півзахисник Закері Бауманн відзначився забитим м’ячем у матчі між Манчестер Юнайтед U-18 та Блекберном U-18, повідомляють Патріоти України. На 30-й хвилині футболіст українського походження подвоїв рахунок у матчі. Закері отримав передачу від напарника...

"Був доброю та мудрою людиною": Внаслідок дронової атаки на Харківщині загинув суддя Верховного суду (фото)

субота, 28 вересень 2024, 19:15

У суботу, 28 вересня, внаслідок атаки російських дронів у Козачій Лопані Харківської області загинув суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді Леонід Лобойко. Про це повідомив Верховний суд, передають Патріоти України. «Колектив Верховного...