Будьте обачні: У Дніпрі дитина ледь не загинула під час лікування горла аптечним засобом

У Дніпрі 14-річна дитина ледь не загинула під час лікування горла засобом з насадкою для розпилення. Про це повідомив лікар-ендоскопіст Дніпровської дитячої лікарні Сергій Щудро у Facebook, передають Патріоти України.

"Дитина 14 років під час обприскування горла проковтнула фрагмент розпилювача з лікарського засобу", - пише медик. В результаті не обійшлося без хірургічного втручання. Дитині довелося пройти через операцію. "Під місцевою анестезією чужорідне тіло видалено з 12-палої кишки", - додав лікар.

Який саме засіб використовувала дитина для лікування горла, не уточнюється, але лікар показав насадку для розприскування, витягнуту з дитини. Довжина предмета більше шести сантиметрів.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...