"Будьте пильні, особливо на ескалаторі": На київському вокзалі обікрали відомого нардепа (фото)

У парламентарія на столичному залізничному вокзалі спритні злодії витягнули з сумки гаманець.

Народний депутат України Володимир Ар'єв, як і раніше новий глава митниці Макс Нефьодов, став жертвою злодіїв, передають Патріоти України.

У парламентарія на столичному залізничному вокзалі спритні злодії витягнули з сумки гаманець. «Це було не пограбування, а робота професійних кишенькових злодіїв. У поліцію я не заявляв, бо мав сідати на потяг і їхати до Вінниці. Але після інформації в мережі мені почали писати в "личку" інші постраждалі», - пише нардеп в соціальних мережах і викладає фото, надіслане йому одним з обкрадених на залізничному вокзалі в Києві.

За його словами, затримання злодіїв і передача їх поліції ні до чого не призводить - доказів при них не знаходять, а свої права вокзальні злочинці знають добре. У зв'язку з цим Володимир Ар'єв закликав Нацполіцію провести антикримінальний рейд і скоординувати дії з «Укрзалізницею» з установки камер відеоспостереження.

«А поки порада: місце пограбування - Південний вокзал, намагайтеся не ходити поодинці. Місце роботи кишенькових злодіїв - ескалатор на центральному вокзалі і вихід з переходів на платформи. Особливо вранці, коли люди сонні і втрачають пильність. Раджу не просто триматися за сумку з гаманцем, а в прямому сенсі дивитися на неї - "працюють "фахівці", - написав Володимир Ар'єв в соціальних мережах.


Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...