"Будьте ви прокляті, ви уйо*ки!": Пропагандиста Кремля зняли з літака у "Шереметьєво", - росЗМІ

Колишнього керівника російського пропагандистського телеканалу "RT Россия" Антона Красовського, який мав летіти рейсом Москва — Ташкент, висадили з літака. Про це повідомляє російське медіа Baza, передають Патріоти України.

Після скарг із боку сусідів у бізнес-класі, екскерівник телеканалу влаштував істерику. Красовський перебував у Шереметьєво на борту лайнера "Аерофлоту". Він голосно розмовляв по телефону перед злетом, й інші пасажири зробили зауваження. Однак пропагандист не прислухався до прохань і навіть почав розмовляти ще голосніше, а на додачу ображати пасажирів. Тому його вирішили завчасно висадити з борту, щоб суперечка не вилилася в щось більше і згодом не довелося садити літак.

За даними джерел, протокол на Красовського в аеропорту не склали й обмежилися усним зауваженням.

Після цього випадку відомий своєю антиукраїнською позицією пропагандист із прокльонами висловився на адресу авіаперевізника: "Вперше мене зняли з рейсу "Аерофлоту". Будьте ви прокляті, ви уйо*ки!"

В Україні отримати штраф можна навіть після добровільного відвідування ТЦК - адвокат пояснив причини

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:24

Навіть при добровільній явці до територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) громадяни можуть бути оштрафовані за порушення правил військового обліку. Адвокат Роман Сімутін пояснив, у яких випадках це можливо. Так, постанова Кабі...

На Закарпатті прикордонник застрелив жителя Дніпра, який намагався незаконно перетнути кордон

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:54

Військовослужбовець прикордонного загону застрелив 39-річного жителя Дніпра під час його спроби перетнути українсько-румунський кордон на Закарпатті. Прикордонника вже затримали працівники Державного бюро розслідувань (ДБР), повідомляють Патріоти Украї...