Будуть "гойдалки"? Синоптики попередили, коли в Україну прийде чергове потепління

На початку тижня Україна буде під впливом циклонічної діяльності з вихідних, надалі погода вирівняється й навіть стане тепліше, передають Патріоти України.

Протягом всього тижня в Україні очікується помірно тепла погода. За прогнозом синоптиків, вона буде з періодичними дощами, місцями з грозами. Зранку почастішають тумани. З середини тижня в країну потепліє, місцями до +25 градусів.

У понеділок, 7 жовтня, під впливом циклону з півдня у більшості областей країни дощі, у центральних та південних регіонах періодично значні. Подекуди можливі грози, у західних областях місцями туман. Вітер південний, із переходом на північно-західний, 7 — 12 м/с, при грозах поривчастий. Нічна температура повітря у західних областях +6+11 градусів, на решті територій +11+18 градусів, денна +13+19 градусів, на півдні, в Криму та на сході +20+27 градусів.

У вівторок, 8 жовтня, дощова погода утримається вночі у північних, східних регіонах, а також у Полтавській та Дніпропетровській областях. Вдень скрізь без істотних опадів. Вітер західний, 7 — 12 м/с, на північному сході місцями пориви, 15 — 17 м/с. Нічна температура повітря +7+13 градусів, денна +14+19 градусів, на півдні до +21 градусу.

У середу, 9 жовтня, по всій країні очікується мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями можливий туман. Вітер переважно змінних напрямків, 3 — 8 м/с, на Правобережжі південний, 5 — 10 м/с. Нічна температура повітря +7+13 градусів, денна +16+21 градус, на півдні та місцями у західних областях до +23 градусів.

У четвер, 10 жовтня, короткочасні грозові дощі місцями пройдуть вдень на Одещині та у Криму, на інших територіях країни без опадів. Вітер переважно південно-східний, 5 — 10 м/с. Нічна температура повітря +7+13 градусів, на крайньому півдні місцями до +16 градусів, денна +18+23 градуси.

У п’ятницю, 11 жовтня, дощі, місцями з грозами місцями пройдуть вночі на Одещині та Миколаївщині, вдень у західному регіоні країни. На решті територій без опадів. Вітер південно-східний, 5 — 10 м/с, у західних областях змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Нічна температура повітря +8+14 градусів, на крайньому півдні та у Криму місцями до +17 градусів, денна +20+25 градусів, на крайньому заході +13+18 градусів.

У суботу, 12 жовтня, вночі дощі збережуться у західних областях, вдень очікуються також місцями у північних та південних регіонах. Вітер на лівобережжі південно-східний, на Правобережжі північно-західний, 5 — 10 м/с. Нічна температура повітря +9+15 градусів, на крайньому півдні та у Криму місцями до +18 градусів, денна +19+25 градусів, у західних областях +13+18 градусів.

У неділю, 13 жовтня, невеликі, подекуди помірні дощі, в південних і центральних областях з грозами, очікуються на більшій частині території країни. Вітер південно-східний, із переходом на північно-західний, 5 — 10 м/с. Нічна температура повітря +7+13 градусів, на крайньому півдні та у Криму місцями +14+17 градусів, денна +13+18 градусів, на південному сході та у Криму до +21 градусу.

Читайте також:

В Україні скоротили термін явки до ТЦК за повісткою: Адвокат пояснив, як це вплине на мобілізацію

понеділок, 7 жовтень 2024, 18:30

Від 1 жовтня скорочено термін явки до ТЦК за повісткою, але це загалом не вплине на процес мобілізації. Про це сказав адвокат, голова адвокатського об’єднання "Кравець і Партнери" Ростислав Кравець в ефірі "Апостроф TV", передають Патріоти України. "Бу...

Наводить жах на окупантів: У Сімферополі лікаря заарештували за рінгтон "Червона калина"

понеділок, 7 жовтень 2024, 17:44

У тимчасово окупованому Сімферополі росіяни відправили під адміністративний арешт керівника Сімферопольської клінічної лікарні Андрія Перелигіна через рінгтон на телефоні з піснею "Червона калина" Про це повідомляє "Крим.Реалії", передають Патріоти Укр...