Букмекери пророкували перемогу підопічним Реброва: Збірна України розгромно поступилася Румунії в першому турі Євро-2024 (відео)

Румунія вважалась чи не найлегшим суперником для українців у групі

Збірна України розгромно програла Румунії в матчі першого туру чемпіонату Європи-2024 з футболу.

Поєдинок завершився з рахунком 3:0. Перший тайм розпочинався з тиску українців, проте прикра помилка від Миколи Матвієнка та Андрія Луніна на 29 хвилині призвела до пропущеного м'яча.

Після цього гра стала йти під диктовку румунів. Вони могли забити ще раз прямим ударом з кутового, проте м'яч влучив у стійку. Своєю чергою в України моментів майже не було.

Другий тайм знову розпочався з тиску підопічних Сергія Реброва. І знову румуни забили дальнім ударом. Цього разу відзначився Резван Марін. І майже одразу Денис Дрегуш після кутового довів рахунок до розгромного.

Попри заміни, націлені на підсилення атаки, гостроти біля воріт суперника особливо не виникало. Перший удар збірної України в отвір воріт суперника відбувся лише на 76 хвилині. Під кінець матчу українці створили декілька небезпечних моментів, та, зрештою, Румунія впевнено довела матч до своєї перемоги.

Гол Ніколає Станчу

Емоції вболівальників Румунії

Українці намагалися відповідати комбінаційними діями. Але тактика не спрацювала.

Захист румунів справлявся з пасами Довбика і на нього. В одному з епізодів гравцеві "Жирони" практично вдалося вивести на удар по воротах Віктора Циганкова, але захист румунів зрештою ліквідував загрозу.

Денніс Дрегуш

Румунські футболісти відповідали дальніми ударами. Денніс Ман на 38-й хвилині міг забивати другий гол своєї команди, але м'яч рикошетом від захисника пройшов повз штангу.

30 тисяч румунських уболівальників на матчі в Мюнхені

Одразу після кутового Станчу намагався забити прямим ударом з кутового — врятувала штанга. На початку другого тайму, на 53-й хвилині Разван Марін подвоїв перевагу дальнім ударом.

Михайло Мудрик у матчі проти Румунії

Михайло Мудрик у матчі проти Румунії

На 56-й хвилині синьоволосий Андрій Раціу пробив у верхній кут, але Лунін виручив.

Андрій Раціу

Суддя назначив кутовий, який суперник і втілив у третій гол. Разван Марін підставив ногу після прострілу Денніса Мана.

Вражений голкіпер мадридського Реала


Третій гол збірної Румунії

На 65-й хвилині Андрій Ярмоленко, який вийшов на заміну, намагався забити після розіграшу стандарту, але удар прийшовся вище.



Євро-2024, Німеччина
Група Е, 1 тур
17 червня

Румунія — Україна 3:0 (1:0)

Голи: 1:0 — 17 Станчу, 2:0 - 53 Марін Р., 3:0 - 57 Дрегуш

Румунія: Ніце, Раціу, Дрегушін, Бурке, Банку, М. Марін (Рус 75), Р. Марін, Ман (Хаджі 62), Станчу (Раковіцан 86), Коман (Міхейле 62), Дрегуш (Пушкаш 75)

Україна: Лунін, Конопля (Тимчик 72), Забарний, Матвієнко, Зінченко, Степаненко (Бражко 62), Циганков (Ярмоленко 62), Шапаренко (Яремчук 62), Судаков (Малиновський 83), Мудрик, Довбик

Попередження: Конопля 67 — Марін Р. 79

Окрім Румунії, на груповому етапі чемпіонату Європи українці зіграють проти Бельгії та Словаччини. Наступний свій матч підопічні Реброва зіграють у п'ятницю, 21 червня, проти словаків.

Нагадаємо, збірна України пробилася на Євро-2024 через плей-оф. Спершу "жовто-сині" видали суперкамбек проти Боснії і Герцеговини, а потім здобули вольову перемогу над Ісландією.

Щоб не попасти на штраф: Як оновити дані без візиту до ТЦК і які нюанси треба знати

середа, 26 червень 2024, 16:56

Після набуття чинності нового закону про мобілізацію військовозобов'язані громадяни повинні оновити свої військово-облікові дані до 16 липня. Проте зараз територіальні центри комплектування (ТЦК) перевантажені через велику кількість громадян, які бажаю...

"Прихована атака швидко знищила десятки тисяч модемів": Forbes описав таємну битву за зв'язок в Україні, яку розпочала Росія і яку епічно програла

середа, 26 червень 2024, 16:48

Експерти розповіли, як Росія атакувала модеми Viasat перед широкомасштабним вторгненням, передають Патріоти України. Як пише Forbes, перш ніж кремлівські війська перетнули кордони України, РФ розпочала таємну місію, яка, як вірили росіяни, мала допомог...