Буковель завдає удару: Україна збирається забрати в Росії чемпіонати світу по біатлону. Шанси високі

Бринзак розповів, що він хоче забрати в Росії

Траса в українському Буковелі зможе замінити етапи Кубка світу з біатлону, які раніше проводилися в Росії. Про це заявив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак, зазначають Патріоти України.

"У нинішніх умовах, коли роботи закінчаться, маємо шанси перехопити ті змагання, які раніше проводила Росія - етапи Кубка світу в Тюмені та Ханти-Мансійську. Через відсторонення вони проводити старти не можуть", - заявив функціонер.

"Шанси у нас високі. У нас вигідніше географічне положення. В Європі є проблема зі снігом, а в Буковелі він в цьому році лежав до квітня. Це дає надії, що отримаємо кілька хороших змагань на стабільній основі, щороку", - сказав Бринзак.

Джерело: Главком

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...