Була молода й здорова: У Запоріжжі раптово померла породілля, близькі звинувачують лікарів

Офіційного коментаря від управління охорони здоров'я міськради Запоріжжя поки немає.

У Запоріжжі 33-річна жінка померла через декілька днів після появи на світ дитини, передають Патріоти України.

Як пише "Індустріалка", 20 липня запоріжанка Лідія народила донечку. За декілька днів через сильні ускладнення вона впала в кому. Пацієнтку перевели в реанімацію 5-ї міськлікарні, але стан породіллі не поліпшився і вона померла через набряк мозку. На руках у батька залишилися новонароджена донька і старший брат дівчинки, якому теж всього 3,5 року.

У понеділок маму двох дітей поховали. Чоловік Лідії подав заяву до правоохоронних органів, звинувачуючи в халатності лікарів. Він стверджує, що жінка була абсолютно здорова, а вагітність протікала без ускладнень.

"Я забираю доньку, а потім буде ще багато процедурних питань із оформлення документів. Найголовніше, щоб із дітьми все було добре. Це зараз моє найважливіше завдання. Лідії мені страшенно не вистачає. Вона була найкращою дружиною і мамою. Дуже багато уваги приділяла вихованню сина, питанням його розвитку. Я просто повірити не можу, що вона померла. Вагітність протікала добре, вона була абсолютно здорова. Хочу, щоб люди, які можуть бути до цього причетні, відповіли. Щоб провели розслідування і все було справедливо. Розумію, що ускладнення після пологів трапляються, але як так, що її не змогли врятувати. І чому ніхто не поговорив зі мною, нічого не пояснив", — розповів Сергій.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...