Були обдерті руки і простромлена ступня: На українського ведучого під час зйомок напав бик (фото)

Ведучий реаліті "У кого більше?" на Новому каналі Максим Узол розповів, як його травма могла перешкодити подальшим зйомок проекту, передають Патріоти України.

Так, більше місяця ведучі подорожували по країнах Азії та Африки з метою заробити якомога більше грошей. І перебирати роботами за правилами реаліті, їм не доводилося - бралися і за небезпечні, і за огидні. Все заради заробітків, якими вони мірялися з ведучим-суперником кожні три дні.

Графік зйомок проекту був дуже щільним. Тому часто доводилося жертвувати сном, відпочинком і навіть власним здоров'ям.

"Особисто я був у лікарні в кожній країні, яку відвідав. Спочатку, звичайно, ми намагалися все дозняти, а вже потім йти і вирішувати свої проблеми. Але бувало й навпаки", - зізнається Максим.

Наприклад, в Індонезії під час зйомок на нього напав бик. У нього були обдерті руки і простромлена ступня. А в Таїланді Максиму дісталося від місцевого спортсмена, по роботі, звичайно.

"Я розтягнув зв'язки на нозі. Тут вже ніяк не викрутишся - довелося в першу чергу їхати в лікарню. Медики сказали, що тиждень мені не можна ходити. Але куди там! Через тиждень ми повинні вже бути в Україні. А нам ще треба дозняти півтора випуску. Тому, незважаючи на біль і дискомфорт, довелося працювати, щоб не підвести команду і порадувати глядачів", - зазначив він.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...