"Були вибух за вибухом": Жінка розповіла про ракетну атаку по центру Одеси

Вночі на 23 липня Росія здійснила чергову масовану ракетну атаку по Одесі, внаслідок якої сильно постраждав центр міста, який є частиною спадщини ЮНЕСКО, передають Патріоти України.

Одеситка Наталя, яка живе в одному з пошкоджених будинків в центрі міста, розповіла, що прокинулася не від тривоги, а від вибухів, які лунали десь далеко, пише НВ.

"Тривоги цієї ночі я просто не чула. Я почула вибухи і почала збиратися. З того моменту, як я почала збиратися, це десь десять хвилин, поки зібралася, підняла чоловіка, шукала кішку, пролунали великі вибухи", - розповіла жінка.

Одеситка сказала, що окрім вікон майже нічого не зруйнувало в її помешканні, натомість у сусідів від вибуху постраждали стіни.

"Були вибух за вибухом. Не було якоїй перерви, як вони роблять. Це була прям масова така атака", - розповіла жінка.

Вона запевняє, що за весь час Одеса так часто і так масивно не страждала. "І коли ти це бачиш поряд, і не тільки бачиш, а і відчуваєш на собі, ти відчуваєш хвилю, яка тебе до стінки штовхає, і як плінтуса летять, двері вилітають. Так, це дуже лякає", - сказала Наталя.

Вона запевнила, що серед її сусідів ніхто не зазнав сильних ушкоджень та обійшлися майже без травм, тільки у декого порізало ноги.

Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК - пояснення

неділя, 29 вересень 2024, 17:43

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання, передають Патріоти України. Спосіб отримання повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) зазн...

В Україні побачили надпотужний 800-сильний "Гелендваген" для бездоріжжя (фото)

неділя, 29 вересень 2024, 16:52

У Києві помітили новий Brabus 800 4×4². Надпотужний варіант "Гелендвагена" призначений для бездоріжжя. Світлини авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, передають Патріоти України. Позашляховик Brabus 800 4×4² створений на базі екстр...