Був готовий, але не вийшло: Ребров пояснив, чому не очолив збірну України восени

Головний тренер "Аль-Айна" 48-річний Сергій Ребров був готовий очолити збірну України у серпні 2021 року. Влітку тренер вів перемовини із УАФ, але не вдалося домовитися про розірвання контракту із "Аль-Айоном", повідомляють Патріоти України з посиланням на.

"Виходили на мене зі збірної України, але я вже маю контракт. Я готовий працювати зі збірною України. Але я сказав тоді: ви вирішите ситуацію з клубом, і я готовий. Я нікого підсиджувати не буду, і я уявляю, як складно зараз Олександру Петракову. Який тиск з усіх боків. Особисто я був готовий, але маю контракт. Якби домовилися з клубом, то я б із задоволенням працював у збірній.

Звичайно, я був би радий працювати у національній команді. Я патріот України. Хтось каже, що у збірній потрібно працювати у 60-70 років, коли вже є досвід. Але до збірної тебе не запрошують щомісяця. Зараз я отримую задоволення від роботи в "Аль-Айні".


"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...