Був на порозі важливого відкриття про COVID-19: У США за дивних обставин вбили відомого вченого

У Пенсильванії за дивних обставин убитий 37-річний мікробіолог Бін Лю, який був на порозі важливого відкриття щодо коронавірусу COVID-19. Ймовірно, його застрелив знайомий йому чоловік, який також знайдений мертвим, передають Патріоти України.

За даними поліції, тіло Лю 2 травня було виявлене в його будинку у штаті Пенсильванія з численними вогнепальними пораненнями голови, шиї, тулуба, а також рук і ніг.

Поліція підозрює, що застрелив вченого знайомий йому 46-річний Хао Гу. Його знайшли мертвим із вогнепальним пораненням у голову у власній машині. Правоохоронці вважають, що чоловік наклав на себе руки. Бін Лю був доцентом кафедри обчислювальних систем і біології медичного факультету Університету Пітсбурга.

"Бін був на межі дуже важливих відкриттів для розуміння клітинних механізмів, що лежать в основі інфекції SARS-CoV-2 і клітинної основи подальших ускладнень. Ми докладемо всіх зусиль, щоб завершити розпочате, щоб віддати належне його науковій досконалості", – зазначили в університеті.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...