"Били по нацикам, а попали еще и по фашистам": Росіяни радіють, що поцілили ракетою біля консульства Німеччини у Києві

Під час російської атаки бійці Путіна пошкодили 11 важливих інфраструктурних об'єктів. Від рук загарбників постраждав і візовий відділ консульства Німеччини, чому росіяни дуже радіють. Громадяни країни-агресорки не приховують свого задоволення від пошкодження дипломатичного відомства. Про це пишуть і пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

Реакція на обстріл візового центру консульства Німеччини

Один із кремлівських телеграм-каналів поширив фото наслідків прильоту російських ракет біля консульства Німеччини. Під постом залишили абсурдний підпис: "Оце клас: били по нацистах, а попали ще й по фашистах".

Українці почали масово позначати у твітері канцлера Олафа Шольца, очільницю МЗС Анналену Бербок, федерального міністра юстиції Марка Бушмана, депутатів німецького Бундестагу, речника уряду та інших високопосадовців.

"Сподіваємося, що після таких нападів з боку росіян німці нарешті зрозуміють, чому з російськими терористами не можна домовлятися про якийсь "мир", – зазначив паблік "Останній капіталіст".

Київ накрило аномальне природне явище (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 21:55

Попри те, що в Україну прийшло метеорологічне літо, жителі столиці спостерігали аномальне явище природи. Про це пишуть користувачі "Фейсбук" спільноти "Позняки. Осокорки. Харківський" – житлові масиви Дарницького р-ну м. Києва, передають Патріоти Украї...

Нова ІПСО: У мережі поширюють фейк росіян про збір даних школярів для реєстру призовників

понеділок, 20 травень 2024, 21:43

У мережі поширюють несправжній лист від Міністерства освіти і науки України щодо збору даних школярів для реєстру призовників. Про це повідомила пресслужба відомства в понеділок, 20 травня, передають Патріоти України. Зазначається, що мережею шириться ...