Битва за сумне "чемпіонство" Європи: Іспанія стрімко наздоганяє Італію по кількості смертей від коронавірусу

ВООЗ наголошує, що епіцентр пандемії змістився до Європи

Щонайменше 9191 випадок зараження новим коронавірусом було зафіксовано в Іспанії від початку поширення інфекції в країні. Про це заявив у понеділок директор Центру координації та надзвичайних ситуацій в галузі охорони здоров'я при МОЗ королівства Фернандо Сімон, зазначають Патріоти України.

За його словами, вже померли 309 осіб. Найбільше інфікованих виявлено в автономному співтоваристві Мадрид.

"Зараз в Іспанії є 9191 випадок", - сказав Сімон.

У неділю МОЗ інформувало про 7753 хворих в Іспанії та 288 померлих від пандемії.

Перший випадок зараження коронавірусом в Іспанії був зафіксований 31 січня, кількість інфікованих різко почала зростати після виявлення локального спалаху в Італії. 14 березня Рада міністрів королівства схвалила введення режиму підвищеної готовності через поширення коронавірусу нового типу. Це передбачає обмеження пересування жителів по всій країні, крім випадків крайньої необхідності. Режим буде діяти протягом 15 днів, однак потім може бути продовжений у разі схвалення парламенту, про що зараз активно говорять іспанські чиновники.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...