Битим шляхом скреп: У Росії захотіли навчати дітей церковнослов'янської мови замість англійської

В РПЦ вирішили, що англійська - зайва мова для маленьких росіян.

У Російській Федерації запропонували навчати дітей церковнослов'янської мови замість англійської. Таку ідею висунув глава патріаршої комісії у справах сім'ї протоієрей Димитрій Смирнов, передають Патріоти України із посиланням на "Интерфакс".

Він обурився, що деякі батьки, у яких "дитинка не встигла народитися - вже англійської вчать". На думку священика, "треба спочатку церковнослов'янської, потім, може бути, грецької, це ж теж дуже важливо". Смирнов також висловився проти перекладу богослужінь на російську мову. На думку представника РПЦ, основа російської мови - церковнослов'янська мова, і "там треба вивчити два десятка слів".

Крім того, за словами священика, сучасну російську мову вже не можна назвати справжньою, бо "там половина англіцизмів". Приміром, додав він, замість коробки для їжі в літаку кажуть "фудбокс". "Чи всі отримали фудбокси?" Привіт, я що, в Америку лечу?", - поскаржився протоієрей.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...