Черепно-мозкова травма, стрілянина та пошкоджене авто: На Вінниччині побилися чинні депутати та кандидат

Під час спілкування між чоловіками виник конфлікт, пов'язаний з виборчою кампанією.

На Вінниччині побилися депутат Калинівської районної ради, депутат Вінницької облради та кандидат у депутати обласної ради. У результаті депутата Калинівської райради ушпиталили із закритою черепно-мозковою травмою, повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу Національної поліції.

"До поліції звернувся 52-річний депутат Калинівської районної ради, який балотується до Калинівської об’єднаної територіальної громади, про те, що близько 18 години на територію його домогосподарства приїхав чинний депутат Вінницької обласної ради з кандидатом в депутати обласної ради", – мовиться в повідомлення.

"Під час спілкування між ними виник конфлікт, пов'язаний з виборчою кампанією, потім 40-річний кандидат у депутати Вінницької обласної ради завдав заявникові удару у голову, – зазначили в поліції. – У відповідь потерпілий пошкодив автомобіль свого кривдника Toyota Land Cruiser".

Свідком бійки, що мала місце вчора, 23 вересня, в Калинівському районі Вінниччини, став працівник потерпілого. "Він втрутився в ситуацію та допоміг припинити протиправні дії, здійснивши постріл вгору із пристрою для відстрілу гумових куль", – розповіли поліціянти.

У поліції додали, що правопорушника затримали, а пошкоджену автівку помістили на арештмайданчик. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 ККУ ("Хуліганство"). За таке правопорушення передбачено покарання до чотирьох років позбавлення волі.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...