Через порушення дистанції: На мосту Патона сталася потрійна ДТП (відео)

Винуватцем аварії є водій автомобіля Toyota.

Сьогодні, 1 вересня, близько 11 години на мосту Патона в Києві сталася потрійна дорожньо-транспортна пригод. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва, передають Патріоти України.

Водій автомобіля Toyota рухався в напрямку бульвару Дружби Народів, не вибрав безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем Honda. Від некерованого руху Honda вдарила Renault.

У цій автопригоді ніхто не травмувався, обійшлось тільки пошкодженням автомобілів. Патрульні склали на водія автомобіля Toyota протокол за ст.124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...