Чоловік спалив мільйон доларів, щоб не платити аліменти колишній і відправився до в'язниці

Житель канадського міста Оттави Брюс МакКонвіль заявив під час судового засідання, що спалив мільйон канадських доларів. Бо не хотів, щоб гроші дісталися його колишній дружині і дітям, зазначають Патріоти України. Суддя не оцінив такої жертви, і засудив відповідача до 30 днів тюремного ув'язнення.

55-річний бізнесмен і екс-кандидат в мери Оттави в ході шлюборозлучного процесу з дружиною на прохання судді дати інформацію про своїх фінансах категорично відмовився це зробити.
Суду стало відомо, що підприємець без відома своєї дружини продав все майно, зняв з банківського рахунку понад один мільйон канадських доларів (178 мільйонів гривень) і, нібито, спалив цю готівку. Все це зробив тільки для того, щоб не платити дружині і дітям аліментів.
Суд попросив надати докази того, що МакКонвіль спалив гроші. Однак чоловік заявив, що позбавлявся від купюр без свідків і процес на відео не знімав.
Суддя Верховного суду Кевін Філліпс не повірив словами МакКонвілл і звинуватив його в неповазі до суду.
Філліпс підкреслив, що, в будь-якому випадку бізнесмен винен в тому, що не подбав про добробут своїх дітей.
За спроби приховати інформацію про майно МакКонвілл був засуджений до 30 днів тюремного ув'язнення. Також суддя призначив канадцеві штраф за кожен день прострочення у виконанні постанови суду звіту про його фінансових справах. Розмір штрафу - дві тисячі канадських доларів (35,6 тисяч гривень) в день, які МакКонвілл повинен платити безпосередньо своїй колишній дружині.

Альо, Кличко! Столична влада своєю бездіяльністю сприяє втраті комплексу унікальних артефактів Київської Русі на Поштовій площі

неділя, 5 травень 2024, 5:00

Безцінні пам'ятки 1000-літньої історії зроблені археологами під час реконструкції Поштової площі потребують термінової консервації, про що добре відомо "батькам міста". Однак шість років КМДА та мер не спромоглися зробити обіцяні роботи та заснувати музей

У Міноборони України пояснили, як оскаржити висновок ВЛК в досудовому порядку

неділя, 5 травень 2024, 3:25

Обмежено придатні військовозобов'язані і не тільки можуть оскаржити висновок ВЛК через комісії вищого порядку і через суд. Про це йдеться в коментарі директора Департаменту охорони здоров’я міністерства оборони України Оксани Сухорукової в ефірі телема...