Чоловік, знаходячись у в'язниці, побудував собі особняк з крадених будматеріалів

Джереда Мюррея підвела лише прикра дрібниця під кінець будівництва.

Американець Джеред Мюррей, який відбуває 25-річний термін за озброєне пограбування, примудрився з-за ґрат побудувати собі будинок з викрадених в мережі будівельних супермаркетів Lowe's матеріалів, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Мюррей якимось чином зміг дізнатися особисті дані декількох високопоставлених працівників будівельних компаній, у яких в Lowe's були відкриті кредитні лінії, і, видаючи себе за цих працівників, замовляв там будматеріали, записуючи їх на рахунок цих компаній. Частину матеріалів він використовував для будівництва будинку в Лейк-Плейсіді, а що залишилося - продавав через інтернет, оплачуючи з виручки працю будівельників.

Погорів Мюррей тільки коли він вже закінчував дах - одному з магазинів мережі його замовлення здалися підозрілими і він повідомив про них в поліцію. Робітники, що будують будинок, кажуть, що замовник здався їм підозрілим з самого початку, оскільки їм жодного разу не вдалося зустрітися з ним особисто, всі переговори відбувалися по телефону, причому номери телефонів постійно змінювалися. Проте, не дивлячись на всі підозри, вони не тільки не повідомили про них поліції, але навіть оплачували деякі матеріали і роботи субпідрядників з власної кишені, коли Мюррею не вдавалося вчасно перевести їм гроші.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...