Чоловіки втрачали голову під час співбесіди: "Занадто сексуальна" модель поскаржилась, що не може влаштуватися на роботу через красу (фото)

Модель ONLYFans Емі Куппс заявила, що не може знайти нормальну роботу, бо вона "занадто сексуальна". За словами дівчини, чоловіки не можуть говорити з нею, тому що одразу відчувають збудження. 32-річна мешканка Північної Кароліни раніше працювала вчителем історії у школі, проте її попросили звільнитися. І тепер Емі складно влаштуватися на нормальну роботу, оскільки її зовнішність викликає занадто багато проблем, в тому числі під час співбесід. Про це пише видання The Sun, передають Патріоти України.

"Я хотіла влаштуватися на роботу в магазин, і менеджер запросив мене до себе в офіс. Але коли ми почали співбесіду, він розгубився. Чоловік став розглядати мої груди і обличчя, безконтрольно потів, його почало трясти. Він так сильно перехвилювався, що не зміг поставити мені жодного питання", – пояснила дівчина.

"Через деякий час менеджер сказав, що йому потрібно сходити в туалет. Коли він повернувся, то повідомив мені, що я некомпетентна для цієї посади", – додала вона.

Модель ONLYFans Емі Куппс

Модель також поділилася, що така ситуація повторювалася з нею кілька разів. Вона каже, що як тільки чоловік проводить з нею співбесіду, через кілька хвилин він починає заїкатися і забувати про питання, які хотів поставити раніше".

Емі Куппс у білизні

Емі Куппс вважає себе занадто сексуальною

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...