"Чому Харків зміг, а ми - ні?": У Запоріжжі відкриють підземні школи

Влада Запоріжжя планує відкрити підземні школи, щоб перейти на офлайн-навчання. Вони можуть з'явитись у місті вже до 1 вересня. Про це розповів голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров, передають Патріоти України.

За його словами, організації навчання дітей в укриттях, як це зараз відбувається у Харкові, заважає лише "небажання чиновників". Тому потрібно знайти рішення для безпечного освітнього процесу у Запоріжжі. "Завдання просте: є скількись шкіл, скількись укриттів готових, є ті, які потрібно зробити, побудувати підземні школи. Чому Харків зміг, а Запоріжжя ні? До 1 вересня у Запоріжжі будуть підземні школи", - запевнив Федоров.

Він зазначив, що у березні в обласному центрі планують відкрити близько 50 шкіл. За місяць хочуть відкрити ще більше. "Завдання одне: 1 вересня усі діти мають вийти у змішану систему освіти. Ті, хто виїхали, продовжать онлайн", - підкреслив голова ОВА.

Джерело: Укрінформ

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...