Чи було немовля мертвим? Спливли моторошні деталі смерті породіллі і пропажі тіла дитини під Запоріжжям

Святослав Наумичев, який через НП в пологовому будинку міста Енергодар (Запорізька область) втратив дружину і дитину, досі не знає, де тіло немовляти. Про це повідомляє місцеве видання "Медіа центр", передають Патріоти України.

Батько померлої дитини стверджує, що після смерті немовляти він особисто домовився з завідувачем акушерським відділенням Енергодарського пологового будинку Валерієм Курченком, щоб тіло знаходилося в міському морзі.

Коли після відмови нирок померла також 34-річна породілля, Святослав вирішив поховати дружину разом з новонародженою дитиною. Однак, виявилося, що тіло немовляти зникло.

За словами убитого горем чоловіка, завідувач акушерським відділенням "розмито" відповідав на його питання, пояснюючи, що тіло малюка кремували. Потім Курченко озвучив іншу версію - тіло дитини поховали як "біомасу".

Тепер Святослава терзають сумніви: чи було немовля мертвим? Він припускає, що дитину могли продати "на органи". Залишаються питання у вдівця і з приводу смерті його дружини. У коментарі до його посту в соцмережі Facebook один з лікарів припустив, що сепсис у породіллі міг виникнути через антисанітарні умови пологового будинку. За його словами, медики розвели в закладі бурхливу господарську діяльність. Він стверджує, що на власні очі бачив, як в пологовому будинку вирощували гриби, розводили курей і рибу.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...