Чи бути демобілізації після 36 місяців служби: Нардепи підтримали важливу правку

Безугла і тут перемогла

Комітет Верховної Ради з нацбезепки, оборони та розвідки підтримав правку до мобілізаційного законопроєкту про демобілізацію після 36 місяців військової служби, але за рішенням президента. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко, передають Патріоти України.

Народний обранець заявив, що комітет відхилив правку про демобілізацію після 36 місяців служби, яка мала б відбуватися без додаткових рішень Ставки верховного головнокомандувача.

"Це моя правка. Я на ній наполягав. Але комітет не підтримав. Поки що Комітет підтримав правку Безуглої про демобілізацію після 36 місяців, але за рішенням Президента", – написав Гончаренко в Мережі. За його словами, в Раді "ідею демобілізації взагалі хоронять".

Нардеп зазначив, що в Раді розмірковують над варіантом демобілізації після 36 місяців служби за умови, щоб військовослужбовець 18 із них проводив на передовій. "І ще шукають варіанти. Але глобально, як концепт – не хочуть. Дуже погані новини", – резюмував політик.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...