Чи потрібно чоловікам голити бороду на карантині: Лікарі висловилися однозначно

В більшості лікарень та у медичних кабінетах вже діє політика щодо волосся на обличчі.

Точиться багато дискусій, стосовно того, наскільки гігієнічно носити довгу бороду, чи накопичується там велика кількість бактерій, як правильно доглядати за бородою. У часи коронавірусу тема бороди знову стала актуальною. Виявилось, що із нею існує більша ймовірність заразитися вірусом і не тільки COVID-19, зазначають Патріоти України.

Проводячи багато часу вдома, чоловіки вирішують не голити бороди. Чи то для прикраси, чи просто ліньки – загадка. Навіть Коул Спроус, зірка серіалу "Рівердейл ", відпустив вуса та борідку. Видання POPSUGAR пояснило, чому потрібно голити бороду, якщо не хочете захворіти.

"Борода, яка росте на шкірі обличчя, буде перешкоджати ущільнювальній поверхні маски, знижуючи її ефективність", – каже сертифікований дерматолог Денді Енгельман, доктор медичних наук.

В більшості лікарень та у медичних кабінетах вже діє політика щодо волосся на обличчі. Лікарі не повинні запускати бороду допоки не закінчиться світова пандемія і зникне необхідність постійно носити маску. Чоловікам, які не працюють у медичних закладах, також рекомендують поголити бороду, щоб користі від захисної маски було більше.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...