"Дайош експоненту захворюваності в Україні!": Волонтер Друзенко про скупчення у "Борисполі" прибулих з Нью-Йорку та Італії (фото)

США та Італія на даний час в лідерах за захворюваністю COVID-19, тому пасажирів мали би перевірити хоча б на симптоми, а самі рейси – розвести по часу.

Натовп пасажирів у "Борисполі". Фото: Фейсбук.

"Дайош експоненту захворюваності в Україні! Здається саме таке завдання ставить перед собою українська влада, яка навіть за повної відсутності рейсових літаків примудрилась організувати в "Борисполі" паспортний контроль та отримання багажу так, щоби якомога більша кількість громадян, що прилітають з різних напрямків, отримала 100% шанс зустрінутись з COVID-19 вже на батьківщині", - написав на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук" юрист-міжнародник та волонтер Геннадій Друзенко, передають Патріоти України, та продовжив:

"Зібрати в одному приміщенні натовп чоловік у 200 прибулих з Нью-Йорку та Італії – двох епіцентрів поширення пандемії у світі – це треба було добре попрацювати над логістикою!

В JFK, одному з найбільших аеропортів світу, який досі активно обслуговує рейсові літаки, все було на порядок гігієнічніше. Жодного скупчення людей. Вітаю, батьківщино! Я – на карантин. Сподіваюсь, два тижні тішити вас "квітневими тезами". Схоже, на часі".

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...