Дайте скрепам корвалолу, або Весь світ - самі "біндєри": Акція іноземців на підтримку України відбулася в Києві (фото, відео)

Іноземці, які проживають в нашій державі провели акцію на підтримку України. Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ з місця подій, передають Патріоти України.

Акція стартувала 6 лютого 14:00 біля пам'ятника Шевченка. Звідти учасники вирушили по бульвару Шевченка на Майдан, скандуючи "Слава Україні - Героям слава!", "Слава нації - смерть ворогам".

Як зазначили організатори акції, "Настав час міжнародній спільноті разом з нашими українськими братами та сестрами продемонструвати нашу солідарність перед подальшою російською агресією".

Завершилася акція на Майдані Незалежності виконанням гімну України.

По тому частина учасниів акції розійшлася, інші залишилися на Майдані спілкуватися.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...