Дайте скрепам корвалолу, або Весь світ - самі "біндєри": Акція іноземців на підтримку України відбулася в Києві (фото, відео)

Іноземці, які проживають в нашій державі провели акцію на підтримку України. Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ з місця подій, передають Патріоти України.

Акція стартувала 6 лютого 14:00 біля пам'ятника Шевченка. Звідти учасники вирушили по бульвару Шевченка на Майдан, скандуючи "Слава Україні - Героям слава!", "Слава нації - смерть ворогам".

Як зазначили організатори акції, "Настав час міжнародній спільноті разом з нашими українськими братами та сестрами продемонструвати нашу солідарність перед подальшою російською агресією".

Завершилася акція на Майдані Незалежності виконанням гімну України.

По тому частина учасниів акції розійшлася, інші залишилися на Майдані спілкуватися.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...