Дайте скрепам корвалолу: Учасники Маршу захисників на Хрещатику заспівали матюкливий хіт про Путіна (відео)

У Києві голова колони Маршу захисників України, присвяченого Дню Незалежності, прибули на Майдан Незалежності. При цьому хвіст колони ще знаходиться в парку Шевченка. У марші беруть участь десятки тисяч учасників. Організатори прогнозують, що хвіст колони підтягнеться до Майдану Незалежності до 17 години, передають Патріоти України.

Слід зазначити, що правоохоронці вживають заходів безпеки. Зокрема, уздовж руху колони і безпосередньо в середині колони присутні поліцейські зі службовими собаками, які навчені шукати вибухівку. Також поліцейські зі спеціальними дзеркалами обстежують урни, лавочки і транспорт припаркованих на прилеглих до Хрещатика вулицях.

Додамо, що люди, які зібралися на тротуарах вздовж руху колон, вигукували "Дякуємо!". Учасники маршу скандували "Слава Україні", "Героям Слава", "Україна понад усе", а також відому футбольну і політичну кричалку про президента РФ Володимира Путіна " Путін – ху*ло!".

"Немає паспорта РФ - не отримаєш дитину": Окупанти погрожують породіллям на Луганщині

понеділок, 6 травень 2024, 3:25

Російські загарбники на окупованій Луганщині погрожують не віддавати дітей батькам, якщо у них немає документів РФ, передають Патріоти України. “Напередодні пологів жінок у так званій "ЛНР" в окремих випадках ще можуть госпіталізувати без наявності пас...

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...