"Дах" маршрутників з Полтавщини? На виїзді з Києва помітили міцних чоловіків, які контролюють підвезення пасажирів (фото)

Двоє чоловіків, які сидять в "Лексусі", уважно пильнують за усіма машинами.

Після гучної НП в Броварах, де результатом розбірок між кураторами «маршрутників» стала масштабна перестрілка, цікавий момент, пов'язаний з пасажирськими перевезеннями, помітили в Києві на станції метро «Лісова». Про це в соціальних мережах пише інтернет-користувач з ніком «Юлія Сергіївна», яка зупинилася біля станції метро, щоб купити воду в кіоску, передають Патріоти України.

До неї підійшов молодий чоловік і заявив, що в цьому місці брати пасажирів не можна. «Двоє чоловіків, які сидять в "Лексусі", пильнують за машинами, зупиняються вздовж дороги... Час від часу підходять і проводять "роз'яснювальну бесіду". Адже не заради закону, а заради ось тих маршруток на фото... Поговорила з продавцем кави. Той каже, що "дах" - броварські, перевізники - нові "мерседеси" з полтавськими номерами. Але це не офіційні маршрутки. Якщо під'їжджають авто взяти голосуючих людей, то "дах" швидко і загрозливо вирішує питання», - пише інтернет-користувачка, і відмічає під цим постом Нацполіцію і патрульну поліцію Києва.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...