Справу хочуть передати в суд: ДБР вручило Чорновол підозру у вбивстві на Майдані (документ)

Державне бюро розслідувань (ДБР) вручило екснардепці Тетяні Чорновол підозру в нібито вбивстві на Майдані. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook. Чорновол також оприлюднила копії вручених їй документів, передають Патріоти України.

"Дякую всім, що підтримують мене сьогодні, й усім, з ким я була на Майдані у 2013-2014-му. Ось щойно вручене обвинувачення за участь у Революції Гідності", – написала вона.

Про те, що їй мають вручити вказане обвинувачення, активістка написала на своїй сторінці у Facebook 14 грудня. Вона наголосила на тому, що обвинувачення проти неї сфальсифікували. А те, що відбувається, назвала "розправою над нею й актом залякування інших учасників Революції Гідності через їхню активну державницьку позицію та страх влади перед новим Майданом".

Вручення обвинувачення Чорновол означає, що слідство завершилося і справу щодо неї готуються передати в суд. Екснардепка наголосила, що за статтею про умисне вбивство їй може загрожувати найвища кара.



Шанс на порятунок! Аналіз крові може показати ризик виникнення раку за сім років

п’ятниця, 17 травень 2024, 10:59

Згідно з дослідженнями, аналіз крові може виявити ранні ознаки раку за сім років до постановки діагнозу. . У дослідженні Oxford Population Health було визначено 618 білків у крові хворих на рак, пов’язаних з 19 різними типами захворювання, включаючи р...

"Аналіз довів": Вчені розгадали таємницю прадавнього "дерева життя"

п’ятниця, 17 травень 2024, 10:30

Дослідження ДНК свідчать, що ці унікальні дерева вперше з'явились на острові Мадагаскар 21 мільйон років тому. Звідти їхнє насіння перенесло океанічними течіями до Австралії, а також до материкової Африки, де вони утворили окремі види. Через незвичайну...