ДБР затримало військового, який публічно залишив військо (фото)

У середу, 9 жовтня, працівники Державного бюро розслідувань затримали військовослужбовця 56-ї ОМПБр Сергія Гнезділова, який самовільно залишив військову частину (СЗЧ). Про це повідомила пресслужба ДБР у Telegram, передають Патріоти України.

Попередньо - на початку вересня Гнезділова направили в госпіталь на медогляд ВЛК, однак він не прийшов на обстеження. Після завершення визначеного терміну ВЛК - не повернувся на місце несення служби. Протягом двох тижнів фактично переховувався від правоохоронних органів.

У ДБР нагадали, що 23 вересня Донецька спецпрокуратура у сфері оборони Східного регіону за фактом публікацій у медіа відкрила провадження щодо дезертирства бійця та доручила розслідування Бюро. Тоді призначили службове розслідування і визнали, що військовий "вчинив дії, які містять ознаки кримінального правопорушення". Про те, що самовільно залишив військову частину, Гнезділов особисто повідомив у соцмережі 21 вересня.

Деяким жертвам не було й трьох років: У Німеччині викрили міжнародну мережу дитячої порнографії

середа, 9 жовтень 2024, 20:42

У Німеччині поліція затримала шістьох керівників платформи з дитячою порнографією в даркнеті (DarkNet), якою користувалися сотні тисяч людей у всьому світі. Про це 9 жовтня повідомила Deutsche Welle з посиланням на міністра внутрішніх справ Північного ...

Вирішив пожартувати з пасажирів: Поліція з'ясувала, хто закинув "міну" до вагона метро в Києві

середа, 9 жовтень 2024, 20:31

Стало відомо, хто вчинив переполох з "міною" в метрополітені Києва, коли на тривалий час довелося закрити станцію метро "Дніпро". Особою, яка закинула до потяга коробку від протигаза, виявився десятирічний хлопчина. Про це повідомили у поліції Києва, п...