Дехто радить повернути реліквію на місце: Чоловік виявив "пляшку відьми", якій 200 років (фото)

Дивний предмет містив зуб, пасма людського волосся, жука і, можливо, трохи сечі.

Запеклий мисливець за реліквіями зробив досить моторошне відкриття в Новому Орлеані - знайшов "пляшку відьми", але люди не настільки впевнені, що він взагалі повинен був знахідку викопувати. Про це повідомляє Mirror, передають Патріоти України.

52-річний Шейн Мірс має досить унікальну пристрасть - він любить викопувати із землі старовинні реліквії. Чоловік, який працює барменом в Новому Орлеані, проводить вільний час, досліджуючи райони, де колись стояли знесені будинки, в надії знайти щось цікаве.

І нещодавно він знайшов саме таку знахідку. У своєму пості на Facebook минулого місяця Мірс заявив, що викопав на мисі Алжир, що на західному березі річки Міссісіпі, "пляшку відьми".

Дивний предмет містив зуб, пасма людського волосся, жука і, можливо, трохи сечі. Мірс розповів, що знайшов пляшку в районі, де в середині 1800-х років стояв будинок, а сам об'єкт, можливо, використовувався в якості захисного заклинання для власності.

"Цей предмет, можливо, використовували в вуду. У будь-якому випадку, це рідкісна, моторошно крута знахідка!", - розповів Мірс. Він був схвильований своїм відкриттям, але через темну історію предмета люди в соціальних мережах переконували його повернути його туди, звідки взяв.

Пост Мірса швидко поширився і отримав понад 1300 коментарів. "Потрібно повернути його в точне місце. Я б не взяв його", "Найкраще залишити його, щоб він продовжував виконувати свою роботу і триматися осторонь", "Цей рік і так досить поганим - поверни його, чувак! Поверни його назад!", - пишуть користувачі в мережі.

Однак не всі були надто стурбовані знахідкою. "Це схоже на пляшку італійської заправки Olive Garden", - пожартував один з дописувачів.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...