Дешевше, ніж у Кирилівці: Селище на Азовському морі, яке підходить любителям унікальної природи

В Алтагирі можна подихати цілющим повітрям та насолодитися спокоєм. От тільки із розвагами тут негусто.

У селищі Алтагирь, що на Азовському морі, можна бюджетно і з задоволенням відпочити, але такий відпочинок підійде не всім, оскільки, там практично не розвинена інфраструктура. Про це повідомляє "Ріа-Мелітополь", передають Патріоти України.

Туди їдуть туристи для того, щоб насолодитися унікальною природою, подихати цілющим повітрям. Та й відпочинок там дешевше, ніж в Примпосаді чи Кирилівці. Колись в Алтагирі були десятки дитячих таборів та баз відпочинку. Більшість перестали функціонувати через висихання Молочного лиману. Цього року лиман знову повернувся в свої історичні береги, але людей як і раніше негусто.

Цього року працюють деякі дитячі табори, і то в якості сімейного відпочинку. Так, пропонує свої послуги дитячий центр "Лісова пісня". На відпочинок звуть сім'ями. Весело провести час в компанії друзів з шашликом, відзначити День народження, корпоратив. Також до послуг: катання на байдарках, сауна, спелеотерапія - лікувальні сеанси. Також працюють спортивні та ігрові майданчики, тренажерний зал.

А ось баз відпочинку не так то й багато. З тих, що вдалося знайти журналістам - міні-готель, розташований в заповіднику Алтагирь. Ціна за двомісний номер - 120 грн., 3-місний - 165, 4-місний - 200. З розваг: прогулянки по лісу, сонячні ванни і купання в лимані. Зручності відсутні - душ, умивальник і туалет - розташовані на вулиці. Крім баз відпочинку і таборів, іншої туристичної інфраструктури - атракціонів, дискотек і т. ін. - в Алтагирі немає.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...