"Дякую Богу, що остаточне рішення буде за судом": Дочка Гринкевича вперше прокоментувала ситуацію навколо своєї родини

Дочка львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, якого наприкінці грудня 2023 року затримали під час спроби підкупити працівника ДБР, уперше прокоментувала ситуацію довкола своєї родини, повідомляють Патріоти України.

Ольга порушила мовчання в соцмережах після того, як Печерський райсуд Києва в понеділок, 22 січня, відправив під варту її брата Романа. Нагадаємо, у ДБР заявили, що Романа Гринкевича затримали в Одесі під час спроби незаконного перетину кордону. 18 січня його оголосили в розшук, наступного дня Печерський райсуд дав дозвіл його затримати.

У сторіс в Instagram Ольга обурилася «неетичними» діями правоохоронних органів через опубліковані в Мережі знімки, зроблені в момент затримання брата, а також назвала поширювані у ЗМІ подробиці корупційного скандалу «брехнею і маніпуляціями».

«Спочатку „вкрали“ без передоплати. Тепер „перетинав кордон“ на ліжку в тапочках. Я дуже сподіваюся, що люди почали розуміти масштаб абсурду! Почали розуміти те, як замилюють очі! Як суспільство використовують проти людей, на боці яких правда! Правда, яку, на жаль, ігнорують наші „об'єктивні“ ЗМІ. Я залишу за дужками питання етики „правоохоронців“, щодо опублікованих фото. Слава Богу, що остаточне рішення буде за судом, який буде опиратися на ФАКТИ, а не на брехню і маніпуляції ЗМІ. Залишається лише чекати правосуддя», — заявила Ольга.


"Помідори самі себе не підвʼяжуть": Літня жінка самовільно зняла та забрала собі знаки "Міни" (відео)

четвер, 9 травень 2024, 12:54

В одному із деокупованих населених пунктів жінка зняла близько десятка попереджувальних знаків з написами "Міни". У ДСНС припускають, що жінка намагалася використати їх у господарстві, хоч точної мети такого вчинку не знають, передають Патріоти України...

Була розбита губа, синці та кров: Спливли нові подробиці смерті чоловіка в ТЦК Кривого Рогу

четвер, 9 травень 2024, 11:28

Рідні померлого в Саксаганському районному ТЦК Кривого Рогу чоловіка приїздили до моргу на упізнання його тіла. Вони кажуть, що воно в синцях і крові. Про це пише "Суспільне". Як розповіла мати померлого Тетяна Зайцева, жодних документів про смерть син...